Můj MAKE-UP BOOK od Saal – Digital

Představuji vám svůj Make-up book, nebo-li svou knihu plnou fotografií makeupu, který jsem vytvořila ve spolupráci s AKAH photo. Fotoknihu jsem si objednala u společnosti Saal-Digital. Tato firma se zabývá fotoprodukty v širokém rozsahu (fotoknihy, fotografie, kalendáře, fotoobrazy, plakáty přání, fotosešity, …) Na jejich stránkách (www.saal-digital.cz) naleznete opravdu široký sortiment, kde si vybere každý. Saal- Digital dbá na vysokou kvalitu, což mohu z vlastní zkušenosti jen potvrdit.

Aby mohl vzniknout můj Make-up book, bylo zapotřebí vybrat a graficky uspořádat jednotlivé fotografie. K tomu mi velmi pomohl program SaalDesigner, který lze z jejich stránek bezplatně stáhnout, a tak si vytvořit fotoknihu šitou na míru. Celý program vás vede krok po kroku celou grafickou úpravou fotoknihy, a tak to zvládne i úplný laik, který nikdy v grafickém editoru nepracoval.  Na konci programu si můžete prohlédnout jak celé vaše dílo bude vypadat a rovnou jej můžete objednat. Hotová kniha dorazí hned do pár dní a vy se tak můžete těšit na výsledek. Stejně jako já.

Má fotokniha dorazila do třech dnů a po jejím doručení jsem byla jen nadšená. Byla velmi dobře zabalená, aby dorazila v pořádku. Po rozbalení se mi ukázala v celé své kráse. Byl to formát A4 s pevnými  lesklejšími deskami. Uvnitř knihy bylo 23 velkoformátových bezokrajových fotek vytištěných na silném matném papíře. Kvalita jednotlivých tisků je perfektní. Fotokniha zcela předčila mé očekávání a určitě není do budoucna má poslední. Díky Saal- Digital mám některé své práce vytištěné a mohu je tak lépe a profesionálněji prezentovat potenciálním zákazníkům.

Vím, že by recenze měla obsahovat i nějaká negativa, ale já jsem opravdu žádná nenašla. S výsledkem jsem nadmíru spokojená a mohu tuto firmu a její služby zcela doporučit.

Moc děkuji Saal-Digital za jejich profesionální přístup a práci, při tvorbě mého Make-up booku.